Άρδευση-Ύδρευση-Αποχέτευση

Το τμήμα ειδών Άρδευσης, Ύδρευσης & Αποχέτευσης, (ΑΥΑ) έχει εδραιώσει την παρουσία του στην αγορά με μεγάλη τεχνογνωσία σε προϊόντα που προορίζονται για δίκτυα άρδευσης, ύδρευσης και αποχέτευσης, με εφαρμογές στη γεωργία, στις οικοδομές και σε έργα υποδομής.

Οι δραστηριότητες του τμήματος επικεντρώνονται στην προμήθεια εξειδικευμένων προϊόντων και υλικών από γνωστούς και αξιόλογους προμηθευτές. Παρέχονται δοκιμασμένες λύσεις για τις ανάγκες εργολάβων οικοδομών, Συμβουλίων Υδατοπρομήθειας και Αποχετεύσεων, του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων και ιδιωτών, τόσο για την κατασκευή νέων έργων, όσο και για τη συντήρηση και επιδιόρθωση υφιστάμενων δικτύων.

Υδρομετρητές

JANZ

Οικιακοί ογκομετρικοί υδρομετρητές του οίκου JANZ Πορτογαλίας σύμφωνα με της τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και οδηγίες (ΕΝ 14154 & ΜΙD 2004/22/EC). Επίσης φλαντζωτοί υδρομετρητές δικτύων τύπου προπέλας (WOLTMAN HELIX TYPE). Είναι ανθεκτικοί και με ψηλά επίπεδα ακρίβειας στη μέτρηση.

Ενώσεις και κολάρα επισκευής σωλήνων

Viking Johnson

Η εταιρεία Viking Johnson είναι οι εφευρέτες και κατασκευαστές του εύκαμπτου συνδέσμου για σύνδεση ομοίων η και ανόμοιων σωλήνων. Προμηθεύει τη μεγαλύτερη σειρά ενώσεων και κολάρων επισκευής σωλήνων στον κόσμο. Οι ενώσεις της Viking Johnson είναι σχεδιασμένες για να απλοποιήσουν την εφαρμογή των σωληνώσεων είναι υψηλής πιστότητας με σύστημα στεγανοποίησης για εφαρμογές σε όλα τα είδη σωλήνων, Κατάλληλες για εφαρμογές πόσιμου νερού, αερίου και λυμάτων.

Ενώσεις και Φλαντζωτές Ενώσεις σωλήνων

KRAUSZ

Οι ενώσεις Hymax ® της εταιρείας KRAUSZ ISRAEL είναι μεγάλου εύρους διακύμανσης διαμέτρου για δίκτυα άρδευσης, ύδρευσης, αποχέτευσης για αγωγούς πολυαιθυλενίου, PVC, αμιάντου και μεταλλικούς.

Βαλβίδες Απομόνωσης / αντεπιστροφής / αεραεξαγωγών

AVK

Οι βαλβίδες AVK ΔΑΝΙΑΣ εποξειδικής βαφής υπάρχουν με πάσο, φλαντζωτές, με μούφες ή και με ευθέα άκρα. Είναι κατάλληλες για πόσιμο νερό, δίκτυα αποχέτευσης, αερίου και για άλλες βιομηχανικές εφαρμογές. Η σωστή επιλογή βαλβίδων είναι υψίστης σημασίας σε μια υδραυλική εγκατάσταση για να υπάρχει ασφαλής και αποτελεσματική λειτουργία.

Σέλλες παροχής πολυπροπυλενίου

Georg Fishcer

Οι σέλλες παροχής πολυπροπυλενίου της Georg Fishcer είναι κατάλληλες για σωλήνες PE και PVC. Είναι εύκολες και γρήγορες στην εφαρμογή τους (εφαρμόζονται υπό πίεση χωρίς την ανάγκη εκκένωσης του αγωγού) με μακροχρόνια αποδοτικότητα. Εφαρμόζονται σε νέα και υφιστάμενα δίκτυα διανομής νερού, συνδέοντας οικίες και βιομηχανικές μονάδες.

Εξαρτήματα Push Fit

Εξαρτήματα για συνδέσεις με σωλήνες PE. Κατάλληλα για κεντρικά συστήματα διανομής νερού, μεταφορά βιομηχανικών υγρών και λυμάτων.

Σωλήνες & Εξαρτήματα

Διαθέσιμα όλων τα είδη σωλήνων για μεταφορά νερού και υγρών και αερίων, όπως πλαστικές (uPVC), PE, Σιδηροσωλήνες (Steel) και Ελατού Χυτοσίδηρου (Ductile Iron) καθώς και τα συναφή εξαρτήματα τους.