Ανελκυστήρες & Κυλιόμενες Κλίμακες

  H CYLIFT έχει επενδύσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να καταστεί μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της.

Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας προφέρουν ολοκληρωμένες και τεχνολογικά αναβαθμισμένες λύσεις στην εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και κυλιόμενων διαδρόμων από την Mitsubishi Electric. Η εταιρεία διαθέτει επίσης ανυψωτικά για τον εξωτερικό καθαρισμό τζαμιών από  την ηγέτιδα στον ευρωπαϊκό χώρο Atech.

Η προσήλωση της CYLIFT στην 'Ανύψωση των Προτύπων' σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει, εκτείνεται πέρα από την κατασκευή και εγκατάσταση των ανυψωτικών του κτιρίου. Είναι μια πολύχρονη  σχέση που διαρκεί και συνεχίζεται πολύ μετά την παράδοση και λειτουργία των ανυψωτικών (ανελκυστήρες, κυλιόμενες σκάλες και διάδρομοι και ανυψωτικά για εξωτερικό καθαρισμό τζαμιών).

Η Cylift είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα και καταγράφει στο ενεργητικό της ένα σημαντικό αριθμό έργων σε δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία και εμπορικά συγκροτήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο www.mitsuliftgroup.com.

 

 

  • Ανελκυστήρες

  • Κυλιόμενες Σκάλες και διάδρομοι

  • Window Cleaning Systems