Ενέργεια

Ο καταναλωτής και η αγορά γενικότερα είναι πιο συνειδητοποιημένοι στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και αυτό όπως είναι φυσικό επηρεάζει και τον κατασκευαστικό τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία μας.

Τα νέα κτίρια πρέπει να είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον και να έχουν μηδενική ή σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Σύμφωνα και με τις νομοθεσίες της ευρωπαϊκής ένωσης τα κράτη μέλη πρέπει να μεριμνήσουν ώστε:

  • Μετά τις 31 Δεκεμβρίου του 2018 τα νέα κτίρια που στεγάζουν δημόσιες αρχές ή που είναι ιδιοκτησίας τους να αποτελούν κτίρια με σχεδόν μηδενική κατανάλωση , και
  • Μετά τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 όλα τα νέα κτίρια να αποτελούν κτήρια με σχεδόν μηδενική κατανάλωση

Ο όμιλος μας είναι ίσως ο μοναδικός στην Κύπρο που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή ή ανακαίνιση κτιρίων με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας και τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην προσπάθεια να ενημερωθεί το κοινό της Κύπρου για τα οφέλη της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια. Κάτω από την εμπορική επωνυμία EPIPHANIOU ENERGY έχουμε συγκεντρώσει τόσο τα υλικά όσο και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την πορεία προς τα κτίρια μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας. Σημαντική προσπάθεια διοχετεύεται στην εκπαίδευση του προσωπικού του οργανισμού, όσο και του τεχνικού κόσμου και του κοινού γενικότερα προς την κατεύθυνση αυτή. Είμαστε περήφανοι για την άρτια τεχνική κατάρτιση και εμπειρία των μηχανικών πωλήσεων μας οι οποίοι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας και να προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.epiphaniouenergy.com